وزیر راه و شهرسازی وارد چهارمحال و بختیاری شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۰۵۴

وزیر راه و شهرسازی وارد چهارمحال و بختیاری شد

وزیر راه و شهرسازی گفت: در این سفر یک روزه به چهارمحال و بختیاری از پروژه های عمرانی، ریل‌گذاری راه‌آهن شهرکرد-سفیددشت- مبارکه بازدید خواهم کرد.

وزیر راه و شهرسازی وارد چهارمحال و بختیاری شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز ۱۷ تیر در رأس هیأتی متشکل از معاونان و مدیران ارشد وزارتخانه وارد شهرکرد شد.

 

این سفر یک روزه با هدف افتتاح، بهره‌برداری، بازدید و پیگیری روند اجرای پروژه‌های مهم عمرانی و زیربنایی در استان چهارمحال و بختیاری انجام می‌شود.

 

وی در بدو ورود به شهرکرد در فرودگاه این شهر گفت: این افتخار امروز نصیب من و همکاران شده که به استان چهارمحال و بختیاری سفر کنیم.

 

صادق افزود: در این سفر یک روزه از پروژه‌های راه، مسکن و راه‌آهن بازدید خواهیم داشت و ریل‌گذاری راه‌آهن شهرکرد-سفیددشت- مبارکه آغاز خواهد شد،

 

در پایان سفر از بازدیدهای صورت گرفته و پروژه‌های به نتیجه رسیده گزارشی ارائه خواهم داد.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار